Sammen om fremgang

Kandidat nr. 10

Marianne Bredal

Jeg er 36 år, opvokset i Humlum, bosiddende i Struer og driver til dagligt Humlum Kjoleforretning.

Jeg blev første gang valgt til kommunalbestyrelsen ved kommunesammenlægningen i 2005. Desuden har jeg været medlem af folketinget i en 6 måneders periode.

Politiske resultater og gode løsninger for Struer Kommune, kræver flair for godt politisk håndværk og vilje til samarbejde. Med mig får du en erfaren politiker i byrådet.

Jeg er mere end klar til at tage endnu en tørn for borgerne i Struer Kommune.

Vi skal længere ud over rampen

Fortsat udvikling i Struer Kommune skabes i fællesskab

Kommunen som din vigtigste sparringspartner

Det koster ikke ekstra at være serviceminded, men vi bliver aldrig færdige med at dygtiggøre os – Og det kræver et stærkt og kontinuerligt politisk fokus. Vi kan altid blive endnu bedre!

At opretholde den rette selvopfattelse når det gælder kommunens rolle i forhold til borgerne, at turde lede efter muligheder frem for at se begrænsninger og naturligvis at opnå resultater til gavn for både virksomheder og borgere i Struer Kommune. Det kræver tilfredse medarbejdere, der ved at de har politisk rygdækning når det er nødvendigt at være grænsesøgende – Og vi skal helt frem i skoene, når det handler om serviceniveau. Det skaber udvikling!

Mennesker skal mødes med respekt

For de fleste borgere, vil mødet med Struer Kommune være på baggrund af et behov for hjælp eller benyttelse af en af de kommunale services. Om det gælder indskrivning i den lokale børnehave, ansøgning om en plejehjemsplads eller et besøg på jobcentret, skal dette møde altid bære præg af respekt for det enkelte menneske og vilje til at finde individuelle løsninger.

Vi skal gøre op med kassetænkning og se i helheder. Vores kommunale tilbud skal matche tidens efterspørgsel og borgernes behov – Og ikke mindst skal borgerne først og fremmest er herre i eget liv. Derfor er det nødvendigt med en bred palet af muligheder, så vi skaber reelt frie valg for borgene til at skabe den hverdag de ønsker sig.

Udvikling kræver mod og handlekraft

I vores del af landet, får vi sjældent noget forærende. Derfor er det vigtigt med et tæt samspil mellem de valgte lokalpolitikere og de mange driftige borgere, der hver dag bidrager til at udvikle vores område og gøre netop vores kommune attraktiv at bo i. Vi skal til enhver tid fokusere på at spille hinanden stærkere – så vi aldrig dræber det gode selvstændige initiativ.

mbn@struer.dk
https://www.facebook.com/marianne.bredal

”At være lokalpolitikker handler i langt højere grad om holdninger og menneskelige værdier, end om smarte mærkesager i en valgkamp. Så mit eneste løfte til jer er, at jeg til enhver tid er parat til at stå på mål for mine holdninger – Og også at gå hele vejen, når det gælder!”